Trenduri in micropigmentarea sprancenelor: tehnica ombre

Sprancenele au trecut de la a fi o simpla linie deasupra ochilor la un element major in frumusetea faciala. Odata ce s-a ales raderea lor in favoarea unor tatuaje semipermanente, s-a obtinut un look frumos, ingrijit si plin.

Sa obtii sprancenele perfecte in fiecare dimineata nu este un lucru usor. Sa aplici cantitatea exacta de machiaj – sa nu mai spunem de realizarea unor sprancene simetrice – ia timp pe care cei mai multi dintre noi pur si simplu nu il au. Din fericire, tehnologia ne-a venit in ajutor, sub forma micropigmentarii.

Tatuajele permanente ale sprancenelor nu sunt atat de severe pe cat ai putea crede. Spre deosebire de tatuajele traditionale, aceste tratamente folosesc tehnologia microblading pentru a crea fire de par individuale super-realistice, pentru a se obtine un aspect natural, frumos. Iar daca va place sa fiti la moda, sprancenele ombre se pot face folosind aceasta procedura, de catre esteticiana dumneavoastra.

Ce este tehnica ombre in micropigmentarea sprancenelor?

Poate va este mai familiar termenul „ombre” in relatie cu coafurile. Vedetele de la Hollywood afiseaza din ce in ce mai des sprancene ombre, insa acest lucru este foarte greu de vazut, daca nu te uiti dupa semnele lui. Sprancenele ombre sunt mult mai subtile decat cele facute cu alte tehnici similare. Se cauta obtinerea unui look cat mai natural, prin crearea de umbre si blendingul acestora.

Se folosetse o culoare mai deschisa in interiorul sprancenelor, care se inchide pe masura ce ne apropiem de arcada. Spranceana terminata, astfel, are un aspect foarte natural, insa mult mai bine definit si cu o adancime vizuala mai mare.

Cum se realizeaza tehnica ombre in micropigmentarea sprancenelor?

Pana acum ceva vreme, sprancenele ombre erau rezervate doar celor care aveau cu ei o echipa intreaga de machiaj. Folosind cateva produse odata, incluzand un creion pentru sprancene inchis la culoare si unul deschis, pudra si gel, unele vedete au reusit sa aiba sprancenele perfecte. Insa asta cere timp, skill-uri si muuuulta rabdare. Si cine are timp de asa ceva?

Din fericire, lumea machiajelor permanente a venit in ajutorul tuturor. Tehnici dezvoltate de catre unii dintre cei mai buni esteticieni ai lumii au permis ca fiecare sa poata avea parte de propriile sprancene ombre. Iata cum sunt acestea facute:

Consultatia: unde se va vorbi despre preferintele stilistice pe care le aveti, cat de subtiri, arcuite sau intunecate va doriti sprancenele si cum se va aplica stilul si tonul pentru a se potrivi preferintelor dumneavoastra.

Aplicarea: folosim un instrument special si sigur, pigmenti hipoalergenici si multa indemanare pentru a aplica culoarea in straturile superioare ale dermei, creand un finisaj cald, cu aspect natural, intr-o culoare vibranta.

Retusul: va vom cere sa reveniti la o a doua intalnire de micropigmentare a sprancenelor pentru a vedea daca a patruns culoarea asa cum ne asteptam, daca este nevoie de retus sau daca au aparut complicatii.

Sprancenele micropigmentate ombre sunt create pentru a rezista pana la 16 luni. In cazul unor clienti acestea pot dura mai mult, in timp ce, in cazul altora, este nevoie de retus mai devreme.